Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Партійне будівництво і платформа для громад: Олена Шуляк про плани «Слуги Народу» на 2022 рік

  • 10424
Партійне будівництво і платформа для громад: Олена Шуляк про плани «Слуги Народу» на 2022 рік

У 2022 році «Слуга Народу» збирається значно збільшити кількість партійців, а також створити спеціальну платформу для громад.

Такі плани анонсувала очільниця політсили Олена Шуляк у програмі Coffee break з Романом Грищуком.

За її словами, наразі до «Слуги Народу» входить трохи більше однієї тисячі партійців. Тому одна з цілей – зростання партії у кількісному складі та збільшення її ролі у покращенні життя людей на місцевому рівні.

«Ми повинні не просто розвивати партійне будівництво та відкривати нові офіси, а допомагати громадам на місцях», – наголосила Олена Шуляк.

Саме з цією метою «Слуга Народу» планує створити платформу для громад – великий інформаційний і консультаційний ресурс, який залучить експертне, фахове середовище, представників Кабінету міністрів, народних депутатів, голів обласних і місцевих організацій.

Платформа допомагатиме громадам, які хочуть реалізувати нові проєкти, робити перші кроки, розбиратися в питаннях пошуку фінансування, планування проєктів.

«Є голови громад, які не мали попереднього досвіду, не знають у кого запитати, як подати проєкти, щоб вони були у фокусі держави. Щоб правильно комунікувати з усіма учасниками процесу, навчити людей працювати з проєктами, ми й хочемо створити платформу для громад. Будемо навчати, як відбирати проєкт, знаходити якісних проєктувальників, якщо йдеться про будівництво, як презентувати проєкт громад, і мати зворотний зв’язок з мешканцями громади», – пояснила лідерка «Слуги Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy