Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Юрій Камельчук: Володимир Зеленський – недосяжний для конкурентів у президентському рейтингу

  • 6322
Юрій Камельчук: Володимир Зеленський – недосяжний для конкурентів у президентському рейтингу

Володимир Зеленський є беззаперечним лідером президентського рейтингу і має недосяжний для інших кандидатів результат. Якби вибори відбулись найближчої неділі, його готові були б підтримати 30% серед тих, хто визначився та піде на вибори.

Про це сказав народний депутат від «Слуги Народу» Юрій Камельчук, коментуючи результати опитування дослідницької компанії Gradus Research.

«Рівень підтримки українцями Володимира Зеленського є недосяжним для конкурентів у рейтингу. На третьому році каденції це дуже позитивний результат, якого не демонстрували попередні президенти», – наголосив він.

Опитування також показало, що найбільшими пріоритетами громадян є економічний розвиток і руйнація старої корупційної системи. Юрій Камельчук впевнений, що Володимир Зеленський успішно реформує країну в цих та інших напрямах.

«Програма Президента і партії “Слуга Народу” збігається з основними інтересами респондентів. Ми втілюємо інфраструктурну реформу, реформуємо суди, аби надалі ефективно боротися з корупцією, цифровізуємо державу, створюємо умови для того, аби в країні відкривалися нові можливості для айті-компаній, новітніх галузей економіки. Аби вони отримували інвестиції, збільшували кількість робочих місць тут, в Україні», – сказав народний депутат.

Нагадаємо, соціологічне опитування було проведено дослідницькою компанією Gradus Research 7-8 грудня серед мешканців міст віком від 18 до 60 років.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy