Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Новини Зе!Молодіжки за тиждень: дайджест

Новини Зе!Молодіжки за тиждень: дайджест

Відзнака лідерів Зе!Молодіжки, зустрічі прихильників, просвітницькі заходи для молоді разом із народними депутатами – все це встигла Зе!Молодіжка за тиждень.

Одеська Зе!Молодіжка об’єднує прихильників 

4 грудня відбулася зустріч команди Зе!Молодіжки Одеси із прихильниками. Обговорили можливі ініціативи у своєму регіоні.

Лідери Зе!Молодіжки нагороджені за діяльність

7 грудня лідери обласних Зе!Молодіжок отримали подяку від очільниці політичної партії «Слуга Народу» Олени Шуляк, яку вручив перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко. Серед нагороджених: лідер Зе!Молодіжки Миколаївської області Раміль Агабєков, лідерка Тернопільської області Галина Сопель, лідер Бучанського району Київської області Микита Геращенко та інші. Подяка вручалась за активну депутатську діяльність, також відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

ІЗІ ПРО з Василем Вірастюком 

8 грудня відбулася щотижнева зустріч ІЗІ ПРО. Гостем став народний депутат Василь Вірастюк. Він розповів про шлях зі спорту в політику та взяв участь у зйомках тіктоків для Зе!Молодіжки. Щоб не пропустити, можна підписатися за посиланням

Цікаво про медіа в Одесі

11 грудня народний депутат та лідер Зе!Молодіжки Одеси Олександр Горенюк запрошує всіх бажаючих на крутий івент. Тема – «Цікаво про медіа». Прихильники Зе!Молодіжки зможуть дізнатися багато цікавого.

Форум молодіжних ініціатив на Київщині 

21 грудня в межах звіту щодо діяльності Зе!Молодіжки Київщини за 2021 рік відбудеться Форум молодіжних ініціатив. Серед запрошених гостей – народні депутати та депутати районних і місцевих рад. На заході відбудуться панельні дискусії про молодіжну політику. 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy