Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Мешканцям Горішньоплавнівської громади – доступний спорт

  • 502
Мешканцям Горішньоплавнівської громади – доступний спорт

5 майданчиків для занять спортом встановлять у Горішньоплавнівській громаді на Полтавщині в межах програми «Здорова країна». Два майданчика вже облаштували у Горішніх Плавнях, по одному з’являться у селах Келеберді, Салівці й Григоро-Бригадирівці. Депутатка Полтавської обласної ради від «Слуги Народу» Ольга Величко разом із колегами по партії з міської ради проінспектували один із таких об’єктів у Горішніх Плавнях.

Ольга Величко переконана, українці не займаються регулярно фізичною активністю через відсутність доступної спортивної інфраструктури. Завдяки розбудові в усіх регіонах спортивних майданчиків ситуація має змінитися на краще.

«Популяризація різноманітних видів спорту, здорового способу життя, розвиток фізичної культури та спорту серед мешканців міста – одне з пріоритетних завдань. Разом втілюємо програму Президента «Здорова країна», аби якомога більше людей обирали здоров’я», – додала вона.

Усі спортмайданчики – типові, мають необхідне обладнанням для рухової активності: тренажери для пресу, бруси для віджимання, тумба для стрибків, кільця, потрійний турнік, лавки, штучне гумове покриття. Крім цього, кожен «Активний парк» оснащений QR-кодами, що дозволить провести тренування будь-якої складності, обравши власного тренера серед зірок естради, кінематографу, професійних спортсменів.

Загальна вартість об’єктів – 2,4 млн гривень, де 2,2 млн грн – кошти обласного бюджету, 240 тис. грн – міського.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy