Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У громадах Полтавщини реалізують 36 проєктів

  • 137
У громадах Полтавщини реалізують 36 проєктів

26 млн гривень із обласного та місцевого бюджетів спрямують на 36 проєктів, що перемогли в обласному конкурсі розвитку територіальних громад Полтавської області.

Як повідомив заступник голови Полтавської обласної ради, депутат від «Слуги Народу» Олександр Лемешко, мета проєктів-переможців – покращення життя місцевих жителів територіальних громад. Йдеться про покращення екологічної ситуації, розвиток спортивної й туристичної інфраструктур, впровадження енергозберігаючих та ресурсоефективних технологій у закладах бюджетної сфери, збереження історико-культурної спадщини, освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку місцевого самоврядування.

«Громади нашого регіону – активні й ініціативні. Окремо хочу відзначити проєкти щодо фінансування пожежних підрозділів. Це особливо актуальне питання для кількох громад Полтавщини, які через віддаленість, у разі виникнення надзвичайної ситуації, не зможуть оперативно розраховувати на прибуття рятувальників. Вони вирішують ці питання і своєчасно турбуються про безпеку своїх мешканців», – резюмував Лемешко.

Усі проєкти втілять у 2022 році.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy