Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Впроваджені реформи є найвдалішими за останні десятиліття – Володимир Зеленський

  • 6814
Впроваджені реформи є найвдалішими за останні десятиліття – Володимир Зеленський

За два роки у країні запроваджена низка важливих реформ, на які чекали десятиліттями. Частина з них ще у процесі реалізації. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час пресмарафону «30 запитань Президенту України».

«Сьогодні інфраструктурна реформа – найбільша і найвдаліша за 50 років. Вважаю, що це великий прогрес. Ми вимірюємо успіхи в будівництві та розбудові країни в тисячах кілометрів доріг. Не в одному мості, коли ми пишаємось, що, наприклад, міст у Запоріжжі будується, а вже будується 150 мостів», – сказав голова держави.

Також Президент нагадав, що в країні стартувала земельна та банківська реформи, вдалося запустити українського національного авіаперевізника, триває судова реформа. Результати дає й деолігархізація – Укрзалізниця, державні порти, міжнародний аеропорт «Бориспіль» – почали виходити на прибутковість.

«Це деолігархізація, бо ми розуміємо, які люди – і не тільки представники олігархів, а деякі колишні чиновники й деякі колишні службовці – були всюди. В усьому, що належить державі Україна, народові України – всюди їхні «щупальця». І сьогодні у нас ці напрями прибуткові», – наголосив Президент.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy