Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олена Шуляк: Велике будівництво – наймасштабніша перемога Володимира Зеленського за час президентства

  • 5646
Олена Шуляк: Велике будівництво – наймасштабніша перемога Володимира Зеленського за час президентства

Державна програма «Велике будівництво» стала наймасштабнішою перемогою Володимира Зеленського за першу половину його каденції.

Про це заявила очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк в інтерв’ю «24 каналу».

«Велике будівництво – це масштабна розбудова країни за всіма напрямами. Нові дороги, мости, школи, садочки, спортивна інфраструктура, всі перетворення, які сьогодні відбуваються в УЗ, створення нового авіаперевізника. За 2 роки вже є результат», – наголосила вона.

Водночас Олена Шуляк звернула увагу на те, що наразі в будівельній сфері досі є проблеми навколо довгобудів та отримання хабаря за видачу дозволів, проте команда активно працює над їхнім вирішенням.

«Всі довгобуди – це так звані пам’ятки корупції. У 2019 році ми робили їхню інвентаризацію: понад 1000 довгобудів, і в кожній області є сотні таких об’єктів. Зробити так, щоб вони стали працюючими об’єктами – це наше завдання і, здається, в нас це виходить», – зазначила очільниця партії.

Також Олена Шуляк повідомила, що обсяг хабарів, які чиновники отримують за видачу дозволів і за введення будинків в експлуатацію, становить 10 млрд грн на рік.

«Хочеш отримати дозвіл, плати гроші, навіть якщо ти будуєш з дотриманням будівельних норм. Але ми вже ухвалили в першому читанні законопроєкт №5655, що руйнує ці схеми. На жаль, чиновники, які сиділи на цих потоках, чинять спротив, щоб не дати ухвалити цей закон в цілому. Але ми це зробимо, попри тиск і маніпуляції», – підсумувала народна депутатка.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy