Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олена Шуляк: «Слуга Народу» оновить підхід до спілкування з виборцями

  • 6336
Олена Шуляк: «Слуга Народу» оновить підхід до спілкування з виборцями

Партії «Слуга Народу» потрібно вибудовувати нову схему комунікації з виборцями. Про це в ефірі 24 каналу повідомила голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

«З одного боку нам потрібно розповідати, що ми робимо, навіщо та який результат. А з іншого – нам потрібно працювати знизу з усіма виборцями, щоб збирати їхні проблеми і реагувати у вигляді ухвалення рішень вже на державному рівні», – сказала вона.

Олена Шуляк розповіла, що для досягнення результату на наступних парламентських виборах вже зараз потрібно починати трансформаційні процеси всередині партії, зокрема переглянути регіональну структуру.

Також очільниця політсили заявила, що «Слуга Народу» повинна стати майданчиком для дискусії щодо процесів у державі – для народних депутатів, представників уряду та фахового середовища.

«Потрібно аналізувати, що нам вдалося, а що ні. Щоб ці два роки витратити на те, щоб показник 42% виконаних обіцянок перетворився на 100% чи хоча б на 99%», – зауважила вона.

Крім того, Олена Шуляк нагадала, що вся команда партії «Слуга Народу» – це майже 1 тис. членів партії, 6407 місцевих депутатів, 225 голів громад та 241 народний депутат у фракції.

«Ми всі повинні бути на одному аркуші, коли говоримо про обіцянки, які прописані в програмі Президента та партії», – наголосила вона.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy