Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Верховна Рада спростила закупівлю кисневих станцій для лікарень

  • 10324
Верховна Рада спростила закупівлю кисневих станцій для лікарень

Закупівля кисневих станцій для «ковідних» лікарень відбуватиметься за спрощеною процедурою. Відповідний законопроєкт №6293 в цілому підтримали 339 народних депутатів.

Він передбачає спрощення процедур закупівлі робіт та послуг з проєктування та встановлення систем постачання медичних газів.

Заступниця голови Комітету ВР з питань економічного розвитку Роксолана Підласа пояснила, що 4 листопада парламент проголосував за виділення додаткових 800 млн грн на встановлення кисневих станцій в лікарнях: на закупівлю – 650 млн грн, на встановлення – ще 150 млн грн.

«Для того, щоб встигнути купити та встановити ці станції до кінця року, закупівлі мають відбутися за спрощеною процедурою. Вона триває не більше 10 днів та не передбачає оскарження. У критичній ситуації, яка сьогодні склалася з кількістю хворих на COVID-19 та заповненістю лікарень, ми не можемо зволікати ні секунди. Тому законопроєкт пропонує тимчасово на період дії карантину дозволити здійснювати закупівлі кисневих станцій для «ковідних» лікарень за скороченою процедурою», – зазначила Роксолана Підласа.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy