Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Корнієнко анонсував безстрокову вакцинацію у Верховній Раді

  • 9162
Олександр Корнієнко анонсував безстрокову вакцинацію у Верховній Раді

З наступного тижня у Верховній Раді розпочнеться безстрокова вакцинація депутатів та працівників апарату.

Про це сказав на брифінгу перший віцеспікер парламенту, голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко.

Насамперед парламент повинен ухвалити постанову № 6154, щоб заборонити доступ до приміщень Верховної Ради всім невакцинованим громадянам без винятку. Таким чином для народних депутатів встановлюються такі ж правила, що і для пересічних громадян.

Апарат Верховної Ради має організувати пункти пропуску з необхідними технічними засобами перевірки сертифікатів вакцинації та пункти вакцинації.

«Наразі апарату треба правові підстави, щоб починати підготовку до заходів з перевірки наявності сертифікатів або ПЛР-тестів. Попередньо в приміщенні парламенту та в комітетах працюватиме два пункти вакцинації. А вже з понеділка почнеться безстрокова вакцинація депутатів та працівників апарату», – сказав він.

Окрім того, зазначає голова партії, потрібно буде облаштувати системи пропуску до парламенту: «Наше головне завдання – не створювати черги перед входом до будівлі. Тож будемо налаштовувати систему, щоб це все оперативно працювало».

Перший віцеспікер зауважив, що наразі парламент співпрацює з міністерством цифрової трансформації, яке надасть механізми контролю якості COVID-сертифікатів.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy