Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Будуємо фізкультурно-оздоровчі комплекси, оновлюємо лікарні, дбаємо про якість питної води

Будуємо фізкультурно-оздоровчі комплекси, оновлюємо лікарні, дбаємо про якість питної води

Депутати від партії «Слуга Народу» ініціюють будівництво сучасних спортивних комплексів та ремонти місцевих лікарень, працюють над поліпшенням якості питної води і допомагають відновити освітлення в селах.

Донеччина: Будуємо сучасні фізкультурно-оздоровчі комплекси

У Краматорську в парку ім. Пушкіна продовжується будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу з двома басейнами.

Об’єкт зводиться в межах програми «Велике будівництво». Після відкриття він стане місцем для оздоровлення та відпочинку тисяч місцевих мешканців.

«Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу має завершитись до кінця року. Після відкриття басейн стане комунальним, а ціни на відвідування комплексу будуть доступними для містян. Це вже другий масштабний об’єкт спортивної інфраструктури, який збудовано в парку Пушкіна», – розповів секретар Краматорської міської ради, представник політичної партії «Слуга Народу» Ігор Сташкевич.

За його словами, поряд із басейном є льодова арена, яка вже кілька місяців успішно функціонує. Там можуть кататися місцеві жителі. Також об’єкт приймає хокейні матчі.

У фізкультурно-оздоровчому комплексі на сьогодні продовжуються внутрішні роботи: повністю поклали плитку, на черзі облаштування парапету та оздоблювальні роботи у фойє, вітальні та приміщеннях. Нещодавно завершилися гідровипробування басейнів.

Кіровоградщина: Оновлюємо інфекційне відділення Бобринецької лікарні

У Бобринецькій інфекційній лікарні до кінця року планують завершити капітальний ремонт. Посприяв у отриманні державної субвенції на ці цілі народний депутат від «Слуги Народу» Ігор Мурдій.

«Це надзвичайно актуальний проєкт, особливо у світлі останніх подій з пандемією. Тому і якість виконуваних робіт, і дотримання встановлених термінів для мене є пріоритетними питаннями, за якими стежу особливо пильно», – зазначив Ігор Мурдій під час чергового візиту до громади.

Разом з головою громади Леонідом Кравченком нардеп оглянув хід виконання ремонтно-будівельних робіт у лікарні.

«Загальна сума субвенції – 7 млн 415 тис. грн. За ці кошти проводимо капітальний ремонт будівлі й усіх приміщень: перекриваємо дах, ремонтуємо підлогу, стелі, замінюємо всі вікна, проводку, каналізацію, водопровідну мережу, плитку й утеплюємо стіни», – розповів голова Бобринецької громади.

Підрядник планує завершити усі роботи до кінця поточного року.

Інфекційне відділення розраховане на 22 ліжкомісця.

«Це повноцінне інфекційне відділення, таке, як має бути за стандартами: з боксами і в окремому корпусі. Таких взагалі 2-3 в області. Зрозуміло, що зараз воно зачинене на ремонт. Тож в основній лікарні виокремили крило, де тимчасово облаштували відділення та розмістили хворих», – підсумував Леонід Кравченко.

Житомирщина: Дбаємо про якість питної води

Бердичівська громада отримає якісну питну воду. Місцева влада розробляє проєкт, аби місто взяло участь у державній програмі «Питна вода України». Про це повідомив секретар Бердичівської міської ради від «Слуги Народу» Богдан Коляда.

Погана якість води – проблема бердичівської громади. Щоб її вирішити, планується відновити всі артезіанські свердловини, побудувати нову станцію знезалізнення потужністю 15 тис.м3/добу, реконструювати та модернізувати три існуючі станції знезалізнення. Та головне – оновити всі водогінні мережі.

Як зазначає Богдан Коляда, перші 10 км мереж мають бути замінені за міжнародною програмою НЕФКО. Її вже підтримали депутати міської ради. Але цього недостатньо. Влада та депутати шукають варіанти для залучення інвестицій.

Можливий варіант – участь у державній програмі «Питна вода України». Мета – до кінця року розробити проєктну документацію та подати необхідний пакет документів. 

«Впевнений, що поступовими кроками й системними рішеннями, об’єднавши зусилля, нам вдасться за декілька років досягти довгоочікуваного результату для мешканців Бердичівської громади», – зазначає Богдан Коляда.

Вінниччина: Працюємо над освітленням сільських вулиць

Завдяки депутатці Гайсинської районної ради від «Слуги Народу» Оксані Матвієнко  мешканці трьох сіл Гайсинської громади матимуть сучасне освітлення вулиць.

Жителі сіл Степашки, Кисляк та Гунча навіть не очікували такої швидкої реакції та реалізації вирішення питання освітлення.

Ще в січні 2021 року до депутатки звернувся староста села Степашки, який просив фінансової допомоги для облаштування вуличного освітлення. Шукаючи шляхи фінансування цієї ідеї, вирішили створити проєкт і подати його на участь у ґрантових конкурсах.

До  ідеї долучились активісти сіл Кисляк та Гунча, які також просили включити їхні села в проєкт і навіть мали проєктно-кошторисну документацію освітлення вулиць, на яку збирали кошти всім селом. Так і народився проєкт «Освітлення вулиць – крок до європейської громади», що виграв ґрантовий конкурс Вінницької обласної ради «Комфортні громади».

У вересні роботи з монтажу освітлення в селі Степашки були завершені.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy