Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Корнієнко провів зустріч із представниками громадських організацій

  • 14964
Олександр Корнієнко провів зустріч із представниками громадських організацій

Очільник партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко та член Політради партії Роман Грищук зустрілися з представниками громадських організацій.

Обговорили питання народовладдя, судової реформи, розробку та ухвалення нового закону про політичні партії, законопроєкт про охорону здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну. Також на порядку денному були питання національної безпеки та оборони, ратифікації Стамбульської конвенції.

«Подібні неформальні зустрічі представників влади та громадського сектору – це чудова можливість отримати зворотний зв’язок у нашій роботі, почути пропозиції щодо ключових реформ і законопроєктів, конструктивну критику та зауваження, окреслити напрями подальшої роботи. Я вдячний всім представникам громадських організацій за обговорення та ваші експертні пропозиції», – наголосив Олександр Корнієнко.

Представники громадських організацій назвали дискусію плідною та конструктивною.

За словами народного депутата, члена Політради партіі Романа Грищука, надалі «Слуга Народу» планує проводити подібні заходи, тож депутат закликає громадські організації долучатися до обговорення важливих питань.

«Звірили годинники по реформах: що зроблено, що ще потрібно зробити, які є проблеми та шляхи їхнього врегулювання. Дякуємо за слушні пропозиції і здорову критику», – зазначив Роман Грищук.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy