Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

До Дня Незалежності в Бучі відкриється унікальний спорткомплекс «Академія спорту»

  • 5758
До Дня Незалежності в Бучі відкриється унікальний спорткомплекс «Академія спорту»

У Бучанській громаді на Київщині до Дня Незалежності відкриють багатофункціональний спортивний комплекс «Академія спорту». Нині будівельні роботи вже на завершальному етапі.

Вартість об’єкта – 118 млн грн, з яких половина коштів надана в межах президентської програми «Велике будівництво», друга частина – профінансована з місцевого бюджету.

За словами голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Віталія Безгіна, Академія спорту – це яскравий приклад ефективної співпраці державної та місцевої влади.

«Спорткомплекс стане чудовим елементом нещодавно анонсованої президентської програми «Здорова Україна». Місцеві жителі зможуть займатися тут баскетболом, футболом, волейболом, боксом та іншими видам спорту, виконувати вправи на тренажерах – словом, зміцнювати своє здоров’я та долучатися до здорового способу життя», – розповів Віталій Безгін під час поїздки до Бучанської громади.

«Академія спорту» – це великий спортивний комплекс, який включає в себе двоповерхову будівлю спортцентру, два мініполя для футболу, баскетбольний майданчик та ще кілька багатофункціональних майданчиків для занять різними видами спорту. Для маломобільного населення на території облаштували пандуси, санвузли та інші зручні умови для відвідування.

Всередині – багатофункціональна арена на 600 осіб, де проводитимуть спортивні змагання міжнародного та державного рівнів. Втім, користуватися комплексом зможуть усі жителі Бучанської громади, розповідає Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

«Реалізовуючи проєкт, ми розраховували на проведення змагань обласного і державного рівнів, але основним завданням було об’єднати під одним дахом Бучанську дитячо-юнацьку спортивну школу з усіма її секціями та підрозділами. Сумарно Академія здатна одночасно прийняти 1100-1200 дітей. Тут будуть усі умови, аби вони були спортивними та здоровими, а також тішилися, що проживають у Бучанській громаді», – наголошує Анатолій Федорук.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy