Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

  • 271

Дайджест новин від ЗеМолодіжки 

ЗеМолодіжка Полтавщини продовжує підтримувати гуманітарний фронт, прихильники Волині обговорюють ідеї майбутнього містобудування, а команда Кривого Рогу долучилася до організації курсу першої медичної допомоги. 

Детальніше — у дайджесті.

Команда ЗеМолодіжки Полтавщини продовжує підтримувати гуманітарний фронт

Прихильники долучилися до акції з передачі теплих речей внутрішньо переміщеним особам та віддали їх у місцевий пункт «Тепла кофта». Тут переселенці мають можливість безкоштовно взяти дорослий та дитячий одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі. 

ЗеМолодіжка Волині обговорює ідеї майбутнього містобудування

Цього тижня прихильники зустрілися з луцькими урбаністами за круглим столом. Спілкувалися про містобудування, архітектуру та ділилися ідеями для розвитку міста.https://bit.ly/3D2llSU

Курс першої медичної допомоги за участі прихильників ЗеМолодіжки Кривого Рогу 

У середу команда Кривого Рогу взяла участь у курсі першої медичної допомоги. Кожен бажаючий мав змогу отримати корисні знання та навички, які в критичній ситуації можуть врятувати чиєсь життя.

На курсі парамедик Збройних Сил України розповів, як накладається турнікет та надається перша медична допомога. Також продемонстрував методи евакуації з небезпечної зони та поділився власним досвідом порятунку поранених на передовій.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy