Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

#ГероїСередНас. Артем Кобзар із Сумщини захищає країну в лавах тероборони

  • 700
#ГероїСередНас. Артем Кобзар із Сумщини захищає країну в лавах тероборони

Не бути байдужим та завжди приходити на допомогу – голова фракції «Слуга Народу» в Сумській міській раді Артем Кобзар і в мирний час завжди так чинив. А з перших днів повномасштабної війни став до лав тероборони і дбає про забезпечення своїх колег-захисників.

Він не терпить брехні, не дозволяє маніпулювати на горі людей. Так, під час евакуації населення із Сум на початку березня деякі перевізники вирішили взяти кошти із сумчан за дорогу до Полтави. Артем Кобзар разом із секретарем обласної парторганізації Артемом Литвиненком звернулися до перевізників повернути кошти, а коли водії відмовилися їхати, то депутат сам сів за кермо одного з мікроавтобусів і вивіз людей із міста, що перебувало на той час у зоні бойових дій.

Декілька днів поспіль села, що поблизу Сум, обстрілювала ворожа артилерія. Під час одного з таких обстрілів постраждали будинки мирних жителів у селі Токарі. Артем Кобзар, не вагаючись, поїхав забрати жінку з двома маленькими дітьми, що залишись без даху над головою, та під обстрілами привіз їх до міста.

Про себе розповідає неохоче. Говорить, що так би вчинив кожен.
«Я просто на мить уявив, що переживають ті діти в умовах війни. Налякані, без будинку і під снарядами ворогів. Сам маю двох донечок і знаю, що вони – моя родина – найцінніший скарб», –каже наш герой.

До сьогодні Артем Кобзар – член одного з добровольчих формувань Сумської територіальної громади. Постійно допомагає захисникам, з гуманітарною місією разом з колегами декілька разів їздив на передову – відвозив хлопцям автомобілі та все необхідне. Опікується людьми похилого віку, інвалідами на своєму окрузі.

«Війна не означає, що я маю забути про своїх виборців, людей, які довірили мені представляти їхні інтереси. Я депутат, я слуга народу, і зараз саме час це доводити», – каже Артем Кобзар.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy