Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

2022-го «Слуга Народу» стане інтерфейсом взаємодії між владою та суспільством – Олена Шуляк

  • 10148
2022-го «Слуга Народу» стане інтерфейсом взаємодії між владою та суспільством – Олена Шуляк

Під час підбиття підсумків 2021 року очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк заявила, що політсила після побудови структури фактично з нуля зараз приходить поворотну точку розвитку.

За її словами, зараз «Слугу Народу» трансформується в інтерфейс комунікації та взаємодії між владою та суспільством.

Олена Шуляк розповіла, що саме на основі цієї ідеї партія розробила стратегічні завдання на 2022 рік.

Серед них – прискорений розвиток місцевих організацій. Зокрема, за півроку відкрити 300 представництв, а загалом до кінця 2022-го – 700 місцевих організацій. Таким чином має і збільшитися кількість членів партії.

«Ми маємо чітко розуміти, хто з нами і хто готовий будувати ту країну, яку описав Володимир Зеленський у своїй програмі. Для цього мають бути свідомі рішення людей стати частиною партії не просто як той, хто «співчуває», а як реальний партієць. Передусім – депутати, обрані від партії, а також активісти в регіонах», – наголосила вона.

Ще одним стратегічним завданням на наступний рік стане впровадження більш жорсткої та зрозумілої, з прозорими правилами, партійної дисципліни. Це стосується не лише Дисциплінарної комісії, а й показників роботи регіональних організацій, вищих керівних органів партії.

«Маємо дашборд, на якому будемо відслідковувати ефективність регіональних організацій за ключовими показниками. До сфери партійної дисципліни належить також і питання імперативного мандату. Будемо ухвалювати це рішення на запит обласних організацій після ретельної перевірки», – зазначила очільниця партії.

Також політсила має налаштувати прямий і зворотний зв’язки – активне роз’яснення реформ і отримання фідбеку з місць.

«Це ціла система: наші депутати, партійці – збирають проблематику на місцях. В Політраді є комітети, які обговорюють рішення цих проблем, що стосуються центрального рівня. Політради області – те, що можна вирішити на місцевих рівнях», – сказала Олена Шуляк.

Крім того, додала лідерка партії, завдяки власній мережі районних офісів «Слуга Народу» планує активніше залучати людей до обговорення законопроєктів та ініціатив.

Нагадаємо, сьогодні відбулася підсумкова пресконференція за участю очільниці партії «Слуга Народу» Олени Шуляк, голови фракції «Слуга Народу» Давида Арахамії та голови Нацради громад Олександра Завітневича.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy