Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Руслан Стефанчук розповів про карантинні обмеження доступу до парламенту

  • 9194
Руслан Стефанчук розповів про карантинні обмеження доступу до парламенту

Для відвідування адміністративних будівель Верховної Ради народні депутати, їхні помічники, журналісти та відвідувачі повинні будуть надати або сертифікат вакцинації, або довідку про те, що особа перехворіла на COVID-19, або негативний результат ПЛР чи антиген-тестування.

Про це на Погоджувальній раді парламентських фракцій та груп заявив спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Він зауважив, що такі заходи парламент вводить відповідно до розпорядження у зв’язку з ухваленням Постанови № 1844-ІХ, якою посилюються заходи епідемічної безпеки в будівлях Верховної Ради України.

«Відтепер правила будуть єдині для всіх», – наголосив він.

Депутатам фракцій і груп, чиї сертифікати перевірив апарат ВР, вже роздали тимчасові перепустки для полегшеного входу. Водночас для людей, які не мають вакцинації чи відмовились від неї, у парламенті організували можливість зробити експрес-тест за адресою вул. Шовковична, 2, каб. 110.

Як зауважив Руслан Стефанчук, усі ці тести робитимуть виключно за кошти осіб, які за ним звертаються: «Жодних бюджетних коштів на це не виділятимуть».

Також він нагадав, що парламент долучився до проєкту вакцинації населення і відкрив пункт в готелі «Національний», куди можуть звернутися всі охочі.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy