Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Зе!Місцеві в боротьбі: Забезпечуємо медзаклади новим обладнанням, модернізуємо ліфти, встановлюємо дитячі майданчики

Зе!Місцеві в боротьбі: Забезпечуємо медзаклади новим обладнанням, модернізуємо ліфти, встановлюємо дитячі майданчики

Депутати від партії «Слуга Народу» працюють над виділенням фінансування для придбання важливого медобладнання, ініціюють упорядкування стихійних ринків, виділяють кошти на ремонти ліфтів та встановлюють нові дитячі майданчики.

Хмельниччина: Забезпечуємо перинатальний центр новим обладнанням 

Хмельницькому перинатальному центру закуплять 18 апаратів кардіотокографії. Кошти на придбання професійного обладнання спрямували з державного бюджету за сприяння народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Стефанчука. 

«У нашому перинатальному центрі працюють професійні акушери-гінекологи, але не вистачає якісного обладнання, щоб робити ретельну діагностику плоду. Тому ми й звернулись з відповідним рішенням до уряду. Тож тепер маємо кошти для закупівлі 18 апаратів КТГ», — зазначив народний депутат Микола Стефанчук.

Найближчим часом професійне обладнання вже встановлять у перинатальному центрі.

Київ: Боремося з несанкціонованою торгівлею 

План боротьби з несанкціонованою торгівлею на вул. Ялтинська (Дарницький район) вирішили розробити в ході виїзної наради, у якій взяли участь депутати Київської міської ради від партії «Слуга Народу» Микола Конопелько та Владислав Трубіцин,

представники Дарницької районної державної адміністрації, поліції, місцеві активісти.

Микола Конопелько розповідає, що проблема цього стихійного ринку тягнеться вже протягом кількох років.

«Грубе порушення санітарних норм, товар сумнівної якості, торгівля з землі, сміття, скупчення осіб з асоціальною поведінкою — звичні супутники торгівлі на вул. Ялтинській. Ми також стали свідками цього ганебного для європейської столиці та людської гідності явища. Просто під час наради ми зупинили торгівлю простроченим товаром — поліція вилучила небезпечний товар та торгове обладнання. Місцеві мешканці постійно скаржаться на стихійну торгівлю у різні інстанції. Я також особисто звертався до відповідних органів з вимогою вжити заходів для припинення несанкціонованої торгівлі», — сказав він.

Тож учасники наради домовились розробити план дій, який поставить край стихійній торгівлі та водночас дасть можливість торгівцям працювати, а покупцям — купувати в цивілізованих умовах. 

«За попередньою домовленістю, торгівцям будуть запропоновані місця на Дарницькому ринку. Доведеться працювати в межах закону або нести адміністративну відповідальність, — наголошує Микола Конопелько. — А на місці стихійної торгівлі у сквері біля Привокзальної площі (від паровозу до ринку) з понеділка розпочнуться роботи з благоустрою та озеленення, які унеможливлять стихійну торгівлю на могилах загиблих залізничників. Триматиму цю ситуацію під особистим контролем».

Як відомо, раніше незаконна торгівля процвітала і в парку «Привокзальний», що знаходиться недалеко від торгового будинку «Дарниця». Однак за ініціативи та сприяння народної депутатки, голови Київської міської організації партії «Слуга Народу» Лесі Забуранної незаконну торгівлю було ліквідовано, а в парку проведено капітальний ремонт. Тепер у Привокзальному є гарний дитячий майданчик, спеціальний майданчик для вигулу собак, оновлені доріжки.

Запоріжжя: Модернізуємо ліфтове господарство 

Утримання та модернізація ліфтового господарства є однією з найбільших проблем ОСББ. На прийом до депутатки від «Слуги Народу» Ірини Кулєш звернулися одразу кілька голів ОСББ Хортицького району з проханням допомогти у вирішенні проблем ліфтового господарства. Ремонт та модернізація ліфтів та комплектуючих вкрай необхідна, оскільки експертні дослідження складових частин ліфтів підтвердили повністю вичерпаний технікою ресурс. 

Ірина Кулєш не тільки розглянула звернення голів ОСББ, але й особисто переконалася у необхідності негайного вирішення питання. 

За результатами виїзної зустрічі із представниками ОСББ Хортицького району, Ірина Кулєш вирішила спрямувати кошти зі свого депутатського фонду на заміну станцій керування ліфтів у житловому будинку №14 по вул. Рубана та на заміну двох редукторів та обмежувачів швидкості у будинку №33 по пр. Ювілейному.

Ірина Кулєш підкреслює: «Належний технічний стан ліфтового господарства — це не тільки комфорт, але й безпека мешканців багатоквартирних будинків. Роботи проведено оперативно та кваліфіковано. Працюємо далі з турботою про мешканців Запоріжжя». 

Одещина: Встановлюємо нові дитячі майданчики 

У Старокозацькій ОТГ завдяки клопотанню депутатки Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Ірини Коваліш з’явиться новий дитячий майданчик. 

«Рік тому під час зустрічі із місцевими жителями прозвучало прохання облаштувати дитячий майданчик, — згадує Ірина Коваліш. — І ось з обласного бюджету виділені цільові 50 тисяч гривень Староказацькій ОТГ на облаштування дитячого майданчика у Новій Царичанці. За таку ж суму закупили та встановили обладнання у Миколаївці Сергіївської ОТГ. Ведуться закупівлі інвентарю для дитячих майданчиків у Семенівці та Руськоіванівці». 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy